De Keeper

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De keeper:


Je speelt de 1e helft de pannen van het dak en elke bal verwerk je op een maximaal mogelijke wijze. Je spelhervattingen zijn heerlijk en je zelfvertrouwen groeit met de minuut.

Jouw team scoort, doordat de druk mede hierdoor bij de tegenpartij ligt om de kansen te benutten en er hierdoor ruimte ontstaat, uit één van de uitvallen.

Met een heerlijk gevoel ga je de kleedkamer in met het besef dat er een nog lastige opgave voor je ligt. Dan weer fris en vol energie de wedstrijd hervatten, je voelt je prima.

De 1e de beste bal die op je af komt wil je gewoon verwerken zoals je tig maal in wedstrijden en trainingen hebt gedaan maar het lot beslist anders, je wilt afzetten maar glijd weg en daardoor kun je de bal enkel nog maar raken, het ziet er voor het publiek klungelig uit, en ja hoor, natuurlijk staat er dan geen verdediger die je helpt maar een aanvaller die de bal simpel binnen kan tikken. Je kan wel door de grond zakken maar je moet verder. Helaas krijg je verder geen bal meer die je weer dat heerlijk gevoel terug gaat geven en uiteindelijk verlies je de wedstrijd ook nog.

keeper

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.