Passie is de motor van het succes

Wij werken volgens de 4 stadia van leren (Maslow)

 

PLEZIER en vertrouwen in leren en doen. Het plezier dat de keepers hebben, staat voorop in onze manier van trainen en het benaderen van onze keepers. We zijn van mening dat onze keepers het meeste leren door ze op een positieve manier te prikkelen en te enthousiasmeren. We trainen ze daarom op een duidelijke, humoristisch en complimenteuze manier gericht op het individu. Het plezier in keepen is een vereiste om te kunnen groeien in techniek, durf en teamgeest!

Biologische leeftijd:

Na elke training nemen de keeperstrainers met elkaar de keeperstraining  door en bespreken zij wat er geoefend en aangeleerd is en wat er nog verbeterd zou kunnen worden. Ook houden we scherp in de gaten of jij in de juiste groep zit. Hierbij houden wij rekening met je instelling, jouw natuurlijke aanleg, je leervermogen en wat je wilt bereiken. We proberen de groepen met maximaal 6 keepers, zo in te delen dat je kwaliteiten en wat je leuk vindt, aansluiten bij de rest van de groep. Op de eerste trainingsdag worden er een aantal vaardigheidstesten afgenomen en zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Met deze uitkomsten kunnen wij de groepen dan nog beter indelen. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

Coachen:

Wij coachen in positieve zin de uitvoering, leggen het stil om aan te geven dat iets goed gaat i.p.v. stil te leggen en te benadrukken wat fout gaat.

Dit is voor velen in de sport een moeilijk gegeven. Het is immers veel makkelijker om foute dingen te herkennen dan de juiste dingen. Het is onze taak om deze leermethode uit goed te voeren en als vanzelfsprekend te laten ervaren om zodoende een super fijn en veilig klimaat voor alle keepers te creëren

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Emailadres(*)
Invalid Input

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok