3
  Keepersaction. . . .  De leukste keepersschool van Nederland. . . . .

Keepersopleiding voor meisjes in Ede

Al sinds 2010 zijn wij ook gericht op het opleiden van meisjes in het keepersvak. Zo hebben wij onder meer met Renate Verhoeven gewerkt en is zij het eerste meisje van Keepersaction dat ook daadwerkelijk de top van het vrouwenvoetbal heeft bereikt.

 

 


Keeperscoach Nederlands Vrouwenelftal & coördinator keepersontwikkeling meisjes/vrouwenvoetbalNadat zij zichzelf met ons o.a. de basisvaardigheden heeft aangeleerd is Renate verder gegaan bij FC Utrecht, PSV, Standaard Luik (Belgie) en nu weer naar Achilles 29. Natuurlijk zijn ook andere meisjes van onze keeperschool en onze keeperskampen gescout door betaalde clubs (FC Twente) en natuurlijk door de K.N.V.B.

 

Wil ook jij een super leuke opleiding als keeper volgen en in beeld komen bij de Keeperscoach Nederlands Vrouwenelftal & coördinator keepersontwikkeling meisjes/vrouwenvoetbal en samen gaan voetballen met andere talentvolle meiden?  Aarzel dan niet en schrijf je in voor een super goede en leuke meisjes/vrouwen keepersopleiding.


Het keepersvak houdt ontzettend veel in en wordt vaak zwaar onderschat.
Ga maar na: duiken en zweven, het gevecht in het 1 tegen 1 duel, een terugspeelbal verwerken, voorzetten wegplukken, een steekbal op tijd onderscheppen, een penalty pakken, een fantastische trap op "de stropdas" geven. In onze opleiding komen veel van deze facetten regelmatig aan de orde door het oefenen van zulke wedstrijdsituaties met geweldig leuke oefenstof en praktijkgerichte coaching.


Denise van Luyn, oud keepster van FC Twente, FC Utrecht en het Nederland elftal al jaren één van onze toptrainers en adviseur op gebied van vrouwenvoetbal is de initiatiefnemer en hoofd afdeling vrouwenvoetbal bij Keepersaction in Ede. We trainen puur individuele gericht in kleine groepjes zodat er gewerkt kan worden aan de op persoon gerichte specifieke vaardigheden.
 
Ook Danny Lucke die veel ervaring in het opleiden van meisjes keepers en een luisterend oor heeft voor alles wat ook met met het vrouwen keepersvak te maken heeft, zal ondersteuning bieden waar gewenst!. Hij was keeperstrainer bij de vrouwen van FC Utrecht.
 
Wij durven dus te stellen dat wij jou als meisje een topopleiding kunnen aanbieden. Je werkt dus samen in een kleine groep op onze keeperschool en wij kijken bij de indeling niet naar je clubverleden of leeftijd, maar naar je kwaliteiten en je karakter zodat jij meer dan op je gemak zult voelen en heel veel uitdagingen zult hebben.

 

Voor meer informatie kun je bellen met 06-15201000

 

AANMELDEN
 

 
 

Wij willen jou erg graag helpen om alle uitdagingen aan te gaan en een nog betere keeper te worden!
 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden