Keepersaction

3
Keeperstrainer
  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland

Vacatures bij Keepersaction

 

Elke vrijdagavond of zondagochtend in het voor- en najaar is het echt een feest om de vele fanatieke jeugdkeepers in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar op één van onze prachtige locaties een geweldige keeperstraining te mogen bezorgen en ze de fijne kneepjes van het vak bij te mogen brengen. Wij maken hierbij gebruik van de laatste noviteiten op trainingsgebied en methoden uit het betaald voetbal als ook uit het reguliere onderwijs.

 

We trainen in kleine groepen welke worden ingedeeld op aanleg, leervermogen en gedrevenheid (niet persé op leeftijd)

 

Gevraagd: Enthousiaste jeugd-keeperstrainers

Welke enthousiaste keeperstrainer wil ons gezellige team in Heerenveen  of in Zetten komen versterken en er mede verantwoordelijk voor zijn dat wij weer toptalenten mogen afleveren en ervoor zorgen dat de keepers elke keer opnieuw met een fantastisch gevoel naar huis gaan.

Alles wat jij maar kunt bedenken hebben wij voor jou als keeperstrainer verzorgd;

Super leuke en uitdagende oefenstof ligt kant en klaar, we hebben een prachtig beoordelingssysteem waardoor er zeer weinig werk zit in het beoordelen van je keeper(s). Je krijgt een tas vol met kleding en natuurlijk ook super goede keepershandschoenen en bovendien nog een bescheiden vergoeding.

Is jouw interesse gewekt en heb jij zin om bij de leukste keeperschool van Nederland training te geven, stuur dan een e-mail naar: info@keepersaction.nl

Nog meer info lees je hier

 

Keepersaction is op zoek naar een creatieve website bouwer om onze website te herbouwen!

Ben jij die gepassioneerde keeper of keepersvader/moeder en ook nog website (PHP) programmeur en wil jij meewerken aan het verbeteren van onze website en bereikbaarheid ?

Wij zijn op zoek naar een programmeur die dit leuk vindt om erbij te doen (hobbymatig), het leuk vindt om onze keepersschool te bezoeken en waarmee wij, indien nodig, zeer frequent contact kunnen hebben zodat hij/zij kan meedenken om de site actueel te houden.

 Stuur je reactie naar: info@keepersaction.nl

Keepersaction is een erkend leerbedrijf en wij leiden graag enthousiaste mensen op voor het vak "keeperstrainer jeugdvoetbal"

Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414) (Niveau 4)

Sport- en bewegingsleider (25415) (Niveau 3)

Voor meer informatie kun je bellen met;

 

Keepersaction 06-15201000

of mail naar info@keepersaction.nl

 

Keepersaction heeft altijd plaats voor assistent trainers en stagiaires. Wil jij onze keeperstalenten mee helpen te ontwikkelen naar een geweldig niveau? Je assisteert de ervaren keeperstrainer gedurende een les van 1,5 uur en doet zo ervaring op, naast het hebben van erg veel plezier in onderwijzen van sport-specifieke trainingen.

 
   

Keepersaction

Tel: 06-15201000

info@keepersaction.nl

Erkend leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op!
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

KvK  : 67683010
BTW : NL857128401B01
Bank : NL33RABO0155241850

Sitemap

Disclaimer


Officieel dealer van Patrick Teamsport

Lees onze voorwaarden

 

Vind ons op       Google+

 
DISCLAIMER              © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden