Keepersaction

3
Keeperstrainer
  Vanaf nu............Keepersaction

 

Onze keeperstrainers:

Keepersaction is erg trots te mogen samenwerken met zeer gemotiveerde en ervaren keeperstrainers die garant staan voor plezier en vertrouwen, al jaren bij ons zijn en de fijne kneepjes van het vak kennen. Onze keeperstrainers begrijpen wat jij wilt en waar je voor staat. Je kunt werkelijk alles met ze bespreken en niets is deze keeperstrainers teveel om jouw enthousiasme in het keepen te bevorderen en jou te helpen om een nog betere keeper te worden en zodoende een unieke trainingservaring te laten beleven.

Goed aantoonbaar kunnen omgaan met kinderen:

Naast de belangrijke technisch en tactische vaardigheden zijn bij selectie van onze trainers de pedagogische vaardigheden zeer belangrijk! Elke keeper verdient de beste aandacht en moet telkens weer staan te trappelen van ongeduld om bij ons te mogen trainen.

Onze trainers trainen keepers bij hun club, staan zelf nog wekelijks in het doel of hebben een prachtige carrière als keeper achter de rug en hebben ooit zelf ook de vele uitdagingen moeten aangaan welke een lerende keeper tegenkomt en zij weten, mede hierdoor precies, hoe zij de keepers op een fantastische manier kunnen begeleiden en helpen. De keepers helpen om te willen winnen en een plekje te willen veroveren in het team, aanpassen aan telkens veranderende omstandigheden, zowel mentaal als ook fysiek, zijn naast talrijke andere, één van de vele uitdagingen waar wij voor staan.

Vriendschap, opofferingsgezindheid en waardering zijn erg belangrijke pijlers in het hedendaagse voetbal en staan hoog in ons vaandel.

De trainers die zich bij onze Keepersaction familie aansluiten krijgen bij ons een gedegen opleiding om zich de filosofie en kwaliteit van Keepersaction eigen te kunnen maken. Zij dienen hiervoor een stageperiode succesvol te doorlopen. Hierdoor garanderen wij voor uw kind een opleiding op een zeer hoog niveau met super enthousiaste trainers die uw kind de fijnste kneepjes van het keepersvak kunnen aanleren.

Ook dienen onze trainers een V.O.G (verklaring omtrent gedrag) bij ons te overleggen voordat zij toe kunnen treden tot onze trainersstaf!

Profiel Keepersaction Keeperstrainer

Keepersschool Bemmel Keepersschool Ede Keepersschool Heerenveen Keepersschool Zetten Keeperskampen
Toni Pili
Dylan Beatse
Annemarie Ambting
Han Nuijen
Rene Tommel
Jamie Dekkers
Joey Mensink
Bram van der Sluijs
Jan Lucke
  Daan Rijssemus
Mitchell Viset
Desiree Hutjes
Denise van Luyn
William Zoon
Peter Homoet (inval)
Danny Lucke

      Peter van der Wijk
Thomas Hoekstra
Jeffrey van Dasselaar
Dennis Vink
Henk Akkerman
Richard van Velsen
Stefan Post
Jan Lucke

  Mitchell Viset
Denise van Luyn
Desiree Hutjes
Jan Evers
Peter van Homoet
Marcel Mulder
Mark van der Heijden
Danny Lucke
  Danny Lucke
Mitchell Viset
Denise van Luyn
Peter van Homoet
Toni Pili
Jan Lucke
Peter van der Wijk
Thomas Hoekstra
Jeffrey van Dasselaar
Joey Mensink
Robin Dekker
 

6 jaar maak ik nu deel uit het trainersgilde van Keepersaction.

Ik kende Jan uit mijn periode, als keepersscout van Bennekom, toen ik met hem samenwerkte. Zijn zienswijze en gevoel bij het opleiden van keepers had meerdere raakvlakken met die van mij. De ervaring en liefde voor het keepersvak leidde er toe dat de school een groot succes bleek. Ook het vooruitstrevende en vernieuwend denken en handelen maakt Keepersaction uniek. En het belangrijkste: trainen met heel veel plezier!

Ik ben er enorm trots op om in deze omgeving bij Keepersaction te mogen les geven en zo mijn passie en liefde te delen met de keepers welke ik train.

Het mooie van Keepersaction is dat je als trainer ook nooit uitgeleerd bent, je leert iedere week weer meer bij. Dit draagt dan ook een mooi steentje bij in de persoonlijke groei als keeperstrainer.

Iedere keeperstrainer heeft zijn / haar specialisme welke door Keepersaction geapprecieerd en ingezet word om de kinderen de tijd van hun leven te laten ervaren.

Ook kun je je als keeperstrainer ontplooien door een interne opleiding te volgen. Op dit moment zijn er oud keepers die terugkeren als keeperstrainer, dit is voor de school een geweldig compliment. - René Tommel

 


" Één van de beste manieren om het beste uit jezelf te halen is door andere te helpen! "
 
DISCLAIMER