Keepersaction

  Keepersaction.... Het meest professionele en fantastische keeperskamp wat jij je kunt voorstellen

Voor avontuurlijke jongens & meiden keepers 

 

Voor het 4e jaar op rij organiseren wij van vrijdag 20 t/m donderdag 26 juli 2018  een 7 daagse super luxe trainingsstage in Brixen im Thale (Oostenrijk) voor alle keepers vanaf 12 jaar. Wij verblijven op 800 mtr boven zeeniveau in een adembenemende mooie omgeving.

 

Wij logeren in 'n Nederlands Feriënhaus bij Tonny en Carolien de Man (ZOOVER beoordeling 9,4). Zoals elk jaar zullen zij ook deze keer jou weer ontzettend verwennen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Uiteraard staat de Wereldberoemde Wiener schnitzel ook deze keer weer op het menu. We trainen op een schitterende locatie waar o.a. ook Borussia Dortmund en Engelse profclubs haar trainingskamp houden.

We reizen met elkaar in de super luxe comfortabele Keepersaction spelersbus waarin alle gemakken zijn voorzien en waar je tijdens de prachtige reis kunt genieten van mooie films en ook even kunt gaan slapen. Uiteraard is er drinken en eten aan boord

Zoals je mogelijk wel weet houden erg veel topclubs in Oostenrijk hun trainingskamp in voorbereiding op het nieuwe seizoen vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil alle keepers de unieke mogelijkheid aanbieden om te profiteren van de vele voordelen welke keepers hebben van een week trainen en leven als een prof in werkelijk ideale omstandigheden.

Werking & effect van hoogtetraining: Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid -  verbeterde stofwisseling enz..enz..

Uiteraard zijn ook de uren waarop we niet trainen super leuk. Heerlijk zwemmen in een fris Oostenrijks bergmeer. Met z'n allen de rijke cultuur welke Oostenrijk heeft ontdekken.  Mega leuke survivel-tocht hoog in de (berg)wolken, drinken van het zuiverste bronwater, een gezellige BBQ/kampvuur en natuurlijk mega leuke en spannende avonden met elkaar .... etc. Natuurlijk gaan wij ook met elkaar heerlijk ontbijten, lunchen en dineren, is er beddengoed en op elke kamer een heerlijke douche en/of ligbad.

Wil jij ook een bijzonder leuke week meemaken en leven als een profkeeper, geen gewoon keeperskamp maar echt een  keeperskamp wat speciaal is. Gezellig samen met een top keeperstrainers- en begeleidingsteam en met behulp van de allernieuwste apparatuur trainen op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse, voetbaltechniek en alle andere keepersvaardigheden, zodat je super fit en vol vertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kunt beginnen?

Kom dan mee met Keepersaction naar Oostenrijk en ervaar de geweldige sfeer en de super toffe en zeer uitdagende en soms best erg zware trainingen. We verklappen het volledige All-inn programma nog even niet (Verleden jaren waren we op bezoek bij Red Bull Salzburg en Bayern Munchen en met een kabelbaan naar een almhut, waar wij heerlijk met elkaar gegeten hebben en zijn we met mountainbikes op pad geweest en met de trein naar een subtropisch zwembad.)

 

Voor de ouders die ook af willen reizen en genieten van het prachtige Oostenrijk zijn er verschillende erg gezellige betaalbare overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. Wij kunnen hierin bemiddelen! Ook is meereizen met onze bus een mogelijkheid!

Klik hier voor een kijkje in Brixen im Thale

 

 

Vertrek op Vrijdag  - 22:00 uur uit Arnhem (Gelredome)Terugreis is op donderdag met een verwachte aankomsttijd rond 23:30 uur in Arnhem.  

            Keepersaction  Tel: 06-15201000  
       
 
      
Ferienhaus am Brixenbachl
 

 

 
    Deze website is auteursrechtelijk beschermd.  Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                  © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden