Keepersaction

  Keepersaction.... De meest leuke keepersopleiding puur gericht op jouw wensen en talent.

Een Droomreis voor elke keeper

Voor het 4e jaar op rij organiseren wij van vrijdag 20 t/m donderdag 26 juli 2018  een 7 daagse super luxe trainingsstage in Brixen im Thale (Oostenrijk) voor alle keepers vanaf 11 jaar. Wij verblijven op 800 mtr boven zeeniveau in een adembenemende mooie omgeving.

 

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionWij logeren in 'n Nederlands Feriënhaus bij Tonny en Carolien de Man (ZOOVER beoordeling 9,4). Zoals elk jaar zullen zij ook deze keer jou weer ontzettend verwennen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Uiteraard staat de Wereldberoemde Wiener schnitzel ook deze keer weer op het menu.

                         

We reizen met elkaar in de super luxe comfortabele Keepersaction spelersbus waarin alle gemakken zijn voorzien en waar je tijdens de prachtige reis van kunt genieten.Uiteraard is er voldoende drinken en eten aan boord

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeepersaction spelersbus

 

Zoals je mogelijk wel weet houden erg veel topclubs in Oostenrijk hun trainingskamp in voorbereiding op het nieuwe seizoen vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil alle keepers de unieke mogelijkheid aanbieden om te profiteren van de vele voordelen welke keepers hebben van een week trainen en leven als een prof in werkelijk ideale omstandigheden.

 

We trainen op een schitterende locatie waar o.a. ook Borussia Dortmund en Engelse profclubs haar trainingskamp houden.

 

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | Keepersaction

Werking & effect van hoogtetraining: Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid -  verbeterde stofwisseling enz..enz.. .Investeer in jezelf en maak een superfitte start in het nieuwe seizoen en neem een grote voorsprong op je directe concurrent in je strijd om die ene basisplek!

Uiteraard zijn ook de uren waarop we niet trainen super leuk. Heerlijk zwemmen in een fris Oostenrijks bergmeer. Met z'n allen de rijke cultuur welke Oostenrijk heeft ontdekken.  Mega leuke survivel-tocht hoog in de (berg)wolken, drinken van het zuiverste bronwater, een gezellige BBQ/kampvuur en natuurlijk mega leuke en spannende avonden met elkaar .... etc. Natuurlijk gaan wij ook met elkaar heerlijk ontbijten, lunchen en dineren, is er beddengoed en op elke kamer een heerlijke douche en/of ligbad.

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | Keepersaction

 

Wil jij ook deze droomreis meemaken en leven en trainen als een profkeeper, geen standaard keeperskamp maar echt een  keepers trainingsstage wat heel speciaal is. Gezellig samen met een top keeperstrainers- en begeleidingsstaf en met behulp van de allernieuwste apparatuur trainen op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse, voetbaltechniek en alle andere keepersvaardigheden, zodat je super fit, technisch bijgeschoold en vol vertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kunt beginnen?

Kom dan mee met Keepersaction naar Oostenrijk en ervaar de geweldige sfeer en de super toffe en zeer uitdagende en soms best erg zware trainingen. We verklappen het volledige All-inn programma nog even niet (Verleden jaren waren we op bezoek bij Red Bull Salzburg en Bayern Munchen en met een kabelbaan naar een almhut, waar wij heerlijk met elkaar gegeten hebben en zijn we met mountainbikes op pad geweest en met de trein naar een subtropisch zwembad.)

 

Voor de ouders die ook af willen reizen en genieten van het prachtige Oostenrijk zijn er verschillende erg gezellige betaalbare overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. Wij kunnen hierin bemiddelen! Ook is meereizen met onze bus een mogelijkheid!

Klik hier voor een kijkje in Brixen im Thale

 

 

Vertrek op Vrijdag  - 22:00 uur uit Arnhem (Gelredome)Terugreis is op donderdag met een verwachte aankomsttijd rond 23:30 uur in Arnhem.  

            Keepersaction  Tel: 06-15201000  
 
Vertrek vanaf Gelredome | Keepersaction Keeperskamp in Brixen im Thale | Keepersaction
 
    Deze website is auteursrechtelijk beschermd.  Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                  © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden