Keepersaction

3
Keeperskamp Heino
  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland
 

                                      
Wanneer je besluit om 's avonds weer naar huis te gaan:

               

 

Wij bieden:

Voor keepers van 6 tot 16 jaar
Top trainersstaf en begeleiding

5 dagen lang minimaal 2 x 2 uur trainen.
Super gave oefeningen

Individuele aandacht
 Trainen met het nieuwste materiaal
Een gratis supercool keepersshirt

Ruim voldoende drinken tijdens de trainingen
Slechtweer programma (dagopvang)
Elke middag een heerlijke lunch

Certificaat met evaluatie en tips van je trainer

Trainen op verbeteren van je voetbalacties
 Onder toezicht staande activiteiten

25% korting op onze keepershandschoenen

 

              

 

Dan verwachten wij je van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus elke ochtend tussen 9:30 en 9:45 uur bij het clubhuis van v.v. Heino, stationsweg 10  in Heino. Er is daar altijd iemand die op jou wacht en je verwelkomt, je helpt en je begeleidt naar je keepersvrienden.  Elke dag beginnen we dan om 10:00 uur met de hartstikke leuke keeperstraining.

Op de woensdag middag gaan we dan met zijn allen met een touringcar naar Deventer en brengen we een bezoek aan Go Ahead Eagles, wij worden meegenomen en rondgeleid door het hele stadion (lounges, tribunes, kleedkamers, langs het veld etc.). Dit mag je niet missen! 

 

Het leukste Keeperskamp van Nederland 

Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als dat jij bent, werk je in 'n kleine groep met elkaar aan het verder versterken van jouw keepers kwaliteiten

Tussen de middag hebben wij met z'n allen een heerlijke lunch en doe je mee met de vele vrije tijd activiteiten die worden aangeboden en ± 16:00 uur is de training helaas afgelopen en kunnen je ouders je, moe en met een tas vol nieuwe ervaringen, mee terug naar huis nemen en. . . . . .   na afloop van deze fantastische week ben gegarandeerd een (nog) beter keeper geworden en is je zelfvertrouwen enorm toegenomen.

 
                                                           
 
     Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden