Keepersaction

  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland

 

Meivakantie 2018

 30 april  9:00 uur t/m 2 mei 16:00 uur

 

Wij zijn te gast op het erg mooie, knusse en gezellige sportpark van SV Excelsior in Zetten, direct aan de A15

(Nijmegen- Tiel)

 

Deze keepers driedaagse is een programma voor jongens en meiden van 6 t/m 16 jaar. Drie dagen lang  zijn we bezig om jou d.m.v. een geweldig dag & avondprogramma heel veel te leren en erg veel plezier te laten beleven in het keepen!

 

Deze 3 daagse is een super spektakel waarbij het jou als keeper aan niets ontbreekt. Wij doen er alles aan om jou drie onvergetelijke dagen te bezorgen met heel veel persoonlijke aandacht.

Wij slapen met elkaar in een mega gezellige grote kamptent en 's avonds met elkaar aan een groot Pippi Langkous diner en natuurlijk ontbreekt ook het kampvuur niet.

Ook gaan we broodjes bakken en BBQ-en nog veel meer leuke dingen doen.

Wat dacht je van een super spannende speurtocht of je geweldige traptechniek showen bij een spelletje footgolf.

 

Je zult gegarandeerd een super leuke, toffe meivakantie hebben waarbij je zeker ook veel nieuwe vriendschappen zult sluiten.

 

Prijs voor deze geweldige ervaring is 198,00 all-inn!

Heerlijk trainen op: ver te kunnen duiken en zweven,  'n 1 tegen 1 duel te kunnen uitvechten, de voorzetten net op tijd voor de inkomende speler(s) wegplukken, een steekbal precies op tijd onderscheppen, een penalty stoppen, een fantastische trap op "de stropdas" kunnen geven. Door spelinzicht en coaching de NUL weten te houden......Onze keeperstrainers staan te trappelen van ongeduld om samen met jou hiermee aan de slag te gaan!

Het maakt niet uit van welke club je lid bent of in welke plaats je woont. Iedereen die graag gave trainingen en plezier wil hebben en drie dagen erg veel wilt leren en mega veel plezier aan het keepen wilt beleven, kan zich nu inschrijven.

 
Top trainersstaf en begeleiding
Professionele trainingen
Super gave en zeer uitdagende oefeningen
Individuele aandacht
 Trainen op wedstrijdniveau
Professionele meetapparatuur over je prestaties
Certificaat en tips van je trainer
Trainen op verbeteren van je voetbalacties
Ontbijt, Lunch en Diner inbegrepen
Gehele dag voldoende drinken & fruit
24/7professionee toezicht
Overnachten met elkaar in één grote kamptent
Fantastisch animatieprogramma

Gratis een paar professionele keepershandschoenen

Keepersshirt gratis in bruikleen om in te trainen.

Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als dat jij bent, werk je in 'n kleine groep onder leiding van een super leuke trainer, met elkaar aan het verder versterken van jouw keepers kwaliteiten.

         INSCHRIJVEN


 
                                    
 
     Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden