Keepersaction

keepersschool Zetten
  Keepersaction.........De leukste keepersschool van Nederland

  
                Keepersschool in Zetten  

                           Adres: S.V. Excelsior - Leygraafseweg 7 - 6671 MC - Zetten - Tel: 0488-451805

                            Zondags  van 10:00 tot 11:30 uur 

 Training: 3, 10, 17 en 24 september - 1, 8, 22, en 29 oktober - 5 en 12 november

Op het schitterende sportpark van S.V. Excelsior Zetten waar elke zondag het sportpark enkel en alleen voor onze keepers is gereserveerd worden de trainingen van onze keepersschool gegeven op het hoofdveld, direct voor de kantine met een overdekt terras. Op deze prachtige locatie midden in de Betuwe wordt ook onze jaarlijkse keepersdag en onze keepers driedaagse georganiseerd. Dit super knusse en gezellige sportpark ligt direct aan de A15 richting Nijmegen - Tiel en is uitstekend bereikbaar.

 

In elk voor- en najaar kun je elke zondagochtend op onze keeperschool in Zetten mega veel nieuwe technieken leren zoals; uitkomen, gericht trappen, goed vallen, ballen klemvast pakken enz..enz...enz.. waardoor je zo zeker als wat een nog betere keeper zult worden en je zelfvertrouwen flink gaat toenemen. Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als jij, werk je in een kleine groep aan het verder versterken van jouw keepers kwaliteiten.

 

Onze locatiemanager en hoofd opleiding Danny Lucke, zelf o.a. ooit Landskampioen en Bekerwinnaar met Vitesse in de betaalde jeugd en Bekerwinnaar landelijk amateurvoetbal enz,,,enz, zal met zijn trainers jou erg graag de fijnste kneepjes van het keepersvak aanleren zodat je gegarandeerd een nog betere keeper zult worden en hierdoor nog meer plezier in het keepen gaat krijgen.

 

Vele afwisselende en uiterst leerzame oefeningen zullen jouw steeds weer uitdagen om al jouw keeperstalent te gaan aanspreken. De vele hulpmiddelen en de jarenlange ervaring in het opleiden van jeugdkeepers wordt ingezet om jou te begeleiden en te helpen om stap voor stap te groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie zul jij je veilig en vertrouwd voelen en kunnen genieten van elk moment dat wij met elkaar trainen.

 

 

Wordt jij onze volgende keeper die gescout wordt en een mooie voetbaltoekomst tegemoet gaat, net als onze Mark?

 

 

 

Speciaal voor onze meiden is onze trainer Denise v Luyn (Ex. FC Twente, F.C. Utrecht, Ned Elftal), elke zondag er speciaal om jou te coachen!

Denise, zelf als keeper dus erg bekend is met de top van het vrouwenvoetbal en ook precies weet wat jij als vrouwelijke keeper doormaakt en moet doen om de top te kunnen halen.

 

Vanuit onze keeperschool zijn al veel talenten doorgestroomd naar een betaald voetbal organisatie!

Passie, plezier hand in hand met een professioneel oog voor ontwikkeling van talent is vanzelfsprekend bij keepersaction.

 

 


 
                                                       
 
DISCLAIMER              © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden